Att köpa valp från oss

Det ska vara roligt att köra hund!

kopa_valp2En god start på livet...
Vår strävan är att föda upp friska och sunda hundar med stor arbetskapacitet. Valparna är vet.besiktade, vaccinerade, id-märkta och registrerade hos SKK vid leverans. En pärm med information, tips och stamtavla samt lite utrustning följer med.

Det ska vara roligt att köra hund...
Första ca 1½ året erbjuder vi våra valpköpare ca 6 kostnadsfria träffar. Vi provar på apportering, spår, lydnad etc. Men även kloklippning och hundsnack står förstås på schemat. Vi rekommenderar våra valpköpare att också gå kurs på orten där ni bor. Det finns både brukshundklubbar, rasklubbar och privata aktörer man kan vända sig till.

Läger, kurser och framtid...
Varje år anordnar vi diverse kuser och läger på Kybacka Gård. Ni som har hund från oss har förtur till dessa aktiviteter. Vi har också varje år ett kennelmästerskap i formen av workingtest, där alla kan vara med i Blåbärsklass till Mästarklassen.

Hälsa...
När hunden är dryga året önskar vi att ni genomför röntgen av höfter och armbågar på er hund. Den kostnaden står valpköparen själv för. Din hund skall också vaccineras och avmaskas vid jämna mellanrum. Vi rekommenderar att ni har er hund försäkrad, om olyckan skulle vara framme.

Conoversgänget...
Vi hoppas att denna hemsida med information gör er ännu mer sugna på en Conoversvalp. Ni ska självklart höra av er med eventuella frågor och funderingar. Ingen fråga är för dum för att ställas.

Så är du en seriös arbetsmyra med värme och omtanke, kontakta oss. Vi har gjort vårt bästa för att kombinationerna ska motsvara dina förväntningar.

Välkommen till teamet!

Choose language